Σχόλια

Τι είπαν για εμάς οι άνθρωποι που δοκίμασαν το Νάμα Βυζαντινό.

7 σχόλια

από Αγ.Δημήτριος την Κυρ, 07/10/2011 - 22:42

Ένα προϊόν υψηλής οινικής ποιότητος, που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις χρήσεώς του στην ορθόδοξη ευχαριστιακή λατρεία, είναι ο εκκλησιαστικός οίνος « ΝΑΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ». Ο παρασκευαστής του, γνωστός στον εκκλησιαστικό χώρο για την επαγγελματική του παρουσία στους γλυκούς οίνους,κ. Στυλιανός Σκανδάλης, κατάφερε μέσω του συγκεκριμένου προϊόντος, να κερδίσει την εμπιστοσύνη αλλά και πολλά κολακευτικά σχόλια κληρικών, μοναχών και λαϊκών για τον πολύ καλό εκκλησιαστικό οίνο του. Ευχής έργο θα είναι, έστω και δοκιμαστικά, να χρησιμοποιήσει ο κάθε καλοπροαίρετος καταναλωτής, κληρικός ή λαϊκός, το « ΝΑΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ», προκειμένου να σχηματίσει προσωπική άποψη για το προϊόν. Είναι βέβαιο πως θα το αγαπήσει και θα κερδίσει μόνιμη θέση ή στην ιερά προσκομιδή ή στο σπιτικό τραπέζι.
Πρωτ. π. Ματθαίος Α. Χάλαρης
Ιερός Ναός Αγ.Δημητρίου Αθηνών

από Αγ.Τριάδα Πειραιώς την Τρί, 07/19/2011 - 21:14

Έχοντας επιλέξει το Νάμα Βυζαντινό τα τελευταία 5 χρόνια,θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας,αλλά και την ταπεινή μου συμβουλή να διατηρηθεί η ποιότητα του.
Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Ψωίνος
Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίας Τριάδος Πειραιώς

από I.N.Eυαγγελισμο... την Πέμ, 08/25/2011 - 18:07

Αγαπητέ κ. Στυλιανέ,θα ήθελα να καταθέσω μια από τις πολλές εμπειρίες που έχω διά της χρήσεως του εξαιρετικού κρασιού που παράγετε.Στην ενορία όπου υπηρετώ οι γιαγιάδες και οι μαμάδες σταμάτησαν πλέον να λένε στα μικρά παιδάκια "πάμε στον πάτερ να σου δώσει μελάκι" προκειμένου να δεχθούν την Θεία Κοινωνία. Αυτά από μόνα τους προσέρχονται με μεγάλη χαρά,και αυτό γιατί η γλυκιά γεύση του οίνου σας,είναι ιδιαίτερα ευχάριστη σε αυτά.
π.Γεώργιος Περρής
Ι.Ν.Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Ουτρέχτη Ολλανδίας.

από Ι.Ν.Αρχιστρατήγ... την Δευ, 03/19/2012 - 12:52

Εντελώς τυχαία, ευρισκόμενος στην Πατρίδα μας, δοκίμασα πριν από 4 χρόνια το "ΝΑΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ". Έκτοτε είναι το μοναδικό το οποίο χρησιμοποιώ.
Το χρώμα και η γεύση του το καθιστούν, νομίζω, ιδανικό, για την ιδιαίτερη χρήση την οποία προορίζεται.
Στην διάρκεια των 4 χρόνων έχω διαπιστώσει ότι έχει παραμείνει σταθερό στη γεύση του.
Η διαπίστωση αυτή δεν είναι δική μου, μόνο, αλλά και όσων πιστών έχω ρωτήσει. Έχω μέχρι τώρα μόνο θετικά σχόλια από όλους.
Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Και νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον δημιουργό του.
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κ. Σκανδάλη, καθώς και η επαγγελματική του συνέπεια, νομίζω ότι θα βοηθήσουν να παραμείνει το ΝΑΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, στην ποιότητα που έχει μέχρι σήμερα.
Πρωτ.Σπ.Αποστολάκης
Ι.Ν.Αρχιστρατήγων Μιχαήλ κ Γαβριήλ
Βρυξέλλες-Βέλγιο

από πρεσβ. π.Ανδρεα... την Παρ, 04/27/2012 - 20:37

Κ. Σκανδάλη,επιτρέψτε μου να μην αναφερθώ για το τόσο ξεχωριστό "ΝΑΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ" που πιστεύω ότι έχει κερδίσει τις καρδιές όσων το έχουν δοκιμάσει,αλλά να μιλήσω για το κρασί που εμφιαλώνετε στο μικρό μπουκάλι με το βιδωτό πώμα και την ένδειξη "ΝΑΜΑ ΟΙΝΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ".Μου προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη η γεύση αυτού του κρασιού,που μπορεί να μην είναι τόσο γλυκό όσο το "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ", αλλά είναι πολύ ευχάριστο στο στόμα,ιδανικό για όσους προτιμούν το νάμα λιγότερο γλυκό,και πιο κοντά στην ποικιλία της μαυροδάφνης,χωρίς όμως την στυφότητά της,και με ωραίο βυσσινί χρώμα,όπως πρέπει να είναι ένα κρασί που προορίζεται για νάμα.Τέλος να σημειώσω την ωραία επίγευση που αφήνει αυτό το σεμνό κατά την άποψή μου κρασί.
Σας εύχομαι να συνεχίσετε την τόσο καλή δουλειά που έχετε επιδείξει μέχρι τώρα, γιατί η αγάπη που προσφέρετε σε αυτήν,προσδίδει ένα ξεχωριστό συστατικό στους οίνους που προορίζονται για την Θ.Κοινωνία.

Μετά τιμής
πρεσβ. π.Ανδρέας Ταρλαντάς
εφημέριος Ι.Ν.Αγ.Νικολάου Ταγάνας Φθιώτιδος

από Αναστασία την Τετ, 09/12/2012 - 01:06

'Eχονταs συμπληρώσει 4 χρόνια συνεργασίας με το νάμα βυζαντινό,οι πωλήσεις στο νάμα εξακολουθούν να σημειώνουν άνοδο,γιατί μετά την προτίμηση του από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου,επιλέγεται πλέον και από τους ιερείς των περισσοτέρων ενοριών μας.Έτσι,και παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε,είμαι σίγουρη ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.Θερμές ευχές για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.
Η υπεύθυνη του εκκλησιαστικού βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβιών και Κοζάνης
κ.Αναστασία

από Πρεσβύτερος Σάβ... την Πέμ, 01/03/2013 - 02:53

Θα επιθυμούσα με μεγάλη χαρά να σας εκθέσω δεκάδες λόγους,για τους οποίους θεωρώ πως το Νάμα Βυζαντινό, πρόκειται, όχι μόνο για την επιτομή του Εκκλησιαστικού Οίνου, αλλά και για μία πραγματική προσέγγιση της αγνότητος και της καθαρότητος του κρασιού εκείνου που θα μετουσιωθεί με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος σε Τίμιον και Πανάγιον και Ζωηρόν Αίμα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Θα αναφερθώ όμως στον βασικότερο, κατά την ταπεινή μου άποψη, λόγο. Επιθυμώντας να βιώσω κατά το δυνατόν πιό ουσιαστικά, ως νέος ιερέας, την Μεγάλη Εβδομάδα του περασμένου έτους, είχα την τύχη, λίγο πριν, να ξεκινήσουμε ως Καθεδρικός Ναός, μία συνεργασία με τον αξιότιμο κ. Σκανδάλη και το γνωστό σε όλους Νάμα Βυζαντινό. Το πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδος, η ατμόσφαιρα της επερχόμενης ελεύσεως των Παθών του Κυρίου, η κατάνυξη των ημερών, το θυμίαμα και το τρεμάμενο φως των κανδηλιών, σε συνδυασμό με την προσευχή και τον αγώνα για ειλικρινή μετάνοια, έστρωναν ήδη τον δρόμο σε όλους μας για μία βιωματική εμπειρία των Αγίων αυτών ημερών. Η γεύση, το χρώμα και το άρωμα του Νάματος, η ποιότητα μέσα στην απλότητά του, η αγνότητά του, η καθαρή και μεστή του υφή, ταξίδεψαν το νου μας στη στιγμή όπου ο Ιησούς και οι Απόστολοί Του βρίσκονταν στον Μυστικό Δείπνο. Και πραγματικά, πιστεύω, πως ο κ. Σκανδάλης κατάφερε να μας φέρει, δύο χιλιάδες χρόνια μετά, την γεύση και την ποιότητα εκείνου του αγνού και καθαρού οίνου που ο Χριστός έδωσε στους Αποστόλους Του λέγοντάς τους "Πίετε εξ αυτού πάντες, τούτο εστί το Αίμα μου...".
Πρεσβύτερος Σάββας-Δαυίδ Βασιλειάδης
Ιερός Καθεδρικός Ναός της του Θεού Σοφίας, Λονδίνο

Προσθήκη νέου σχολίου

Filtered HTML

  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.